voorbeelden

Cultuur dichtbij in Ridderkerk

februari 2018

Cultuur Dichtbij is een samenwerkingsverband tussen diverse Ridderkerkse partijen. Bewoners van o.a. de Riederborgh en de Reyerheem en uit de wijken kunnen dankzij dit project genieten van muziek, cultuur en fotografie. Middagen waarbij oude verhalen herleven en nieuwe herinneringen worden gemaakt.

Kerstdiner voor bewoners Noordhave

december 2018

Stichting Fonobori is voortgekomen uit Stichting Noordhave. Om die reden draagt Fonobori de Noordhave een warm hart toe. Een bijdrage aan het kerstdiner voor bewoners en soosleden werd dan ook met veel plezier gedaan.

Christmas event

december 2018

Het Christmas Event op zaterdag 15 december werd georganiseerd door de samenwerkende kerken in Ridderkerk. Het event is een eigentijdse en laagdrempelige manier om kerst uit te dragen. Fonobori ondersteunde dit evenement financieel.

Slikkerveers Christelijk Mannenkoor 85 jaar

oktober 2018

In oktober 2018 vierde het Slikkerveers Christelijk Mannenkoor hun 85-jarig bestaan. Op 20 oktober genoten vele gasten in de Levensbron van een prachtig concert.

Clubhuis korfbalvereniging KCR

oktober 2018

In oktober 2018 werd de nieuwe accommodatie van korfbalvereniging KCR officieel geopend. Fonobori deed een bijdrage aan de aankleding van het nieuwe clubhuis en terras, waaronder een speeltoestel voor kinderen.