voorbeelden

Springtoestel voor gymnastiekvereniging OKK

20 november 2017

De gymnastiekvereniging OKK heeft sinds deze maand een nieuw springtoestel. Deze zogeheten Pegases was nodig voor de vereniging omdat deze landelijk verplicht is voor wedstrijden en trainingen. Stichting Fonobori maakte het mede mogelijk.

Boek Ridderkerk na de Tweede Wereldoorlog

28 oktober 2017

Na de succesvolle uitgave van het boek Ridderkerk en de Tweede Wereldoorlog  komt de Stichting Oud Ridderkerk nu met een tweede boek: Ridderkerk na de Tweede Wereldoorlog.
Onder regie van historicus Dick de Winter is een prachtig boekwerk tot stand gekomen. Fonobori deed een bijdrage in de kosten.

Schoonheid en verzorging voor dames

30 september 2017

Zo'n 20 verstandelijk beperkte dames leerden onder het genot van hapjes en drankjes de fijne kneepjes van persoonlijke hygiëne. Tijdens de gezellige middag stonden schoonheid en verzorging stonden centraal. Stichting Fonobori leverde graag een bijdrage in de kosten.

Boek over Slikkerveer, toen en nu

9 september 2017

Adrie Maliepaard maakt een prachtig boek over Slikkerveer in de periode 1400 tot 2017. Eerder publiceerde hij in deze reeks al een boek over Bolnes. Stichting Fonobori deed een bijdrage in de drukkosten.

Stichting Fonobori schenkt riksja aan SenW

1 september 2017

Stichting Sport en Welzijn is eigenaar geworden van een riksja; een fiets waarin één of twee mensen kunnen plaatsnemen. Met deze fiets, die bestuurd wordt door vrijwilligers, kunnen met name ouderen en mensen met een fysieke beperking weer eens een fietstocht maken door Ridderkerk.